- DANSK NIVEAU D

- MATEMATIK NIVEAU D

- FØRSTEHJÆLP

- BRAND BEKÆMPELSE

- KVALIFICERENDE AMU
KURSUS
EFTER AFSLUTTET
UDDANNELSE VIL DER
GIVES BEVIS FOR :

På Dyr, Natur og Formidling  vil du følge naturens gang og dyrenes cyklus gennem de fire årstider. Du vil få indsigt i pasning og pleje af kaniner, marsvin, får, høns mm, og du vil være med til at vedligeholde det naturskønne område og udvikle nye ideer. 
Erhvervstemaet Dyr, Natur og Formidling vil have fokus på færdigheder, som kan anvendes på assistentniveau i dyrehandler, planteskoler, naturcentre, børnehaver, SFO’er o. lign., samt inden for landbrug og gartneri eller anden selvstændig virksomhed. 
Efter erhvervsassistentuddannelsen vil det være oplagt at søge ind på erhvervsrettet uddannelse og uddanne sig videre inden for de grønne områder og dyr, men også flere af byggefagene, pædagog og landbrugsuddannelser kunne være dit næste skridt.
Den kombinerede ungdomsuddannelse er SU-berettiget og afsluttes efter 2 år

Der er højt til loftet, og plads til rummelighed. Hos os er det vigtigt med nærvær og tryghed, og vi er derfor ikke større end at alle kender hinanden. 
På Møllen vil du i hele din uddannelse have en tæt kontakt til din linjelærer, som vil være dit daglige holdepunkt. Du vil også være fast tilknyttet en vejleder, som vil hjælpe dig med fremtidigt uddannelsesvalg og støtte dig i din udvikling . Det er også i samarbejde med linjelærer og vejleder at i finder den erhvervstræning der er optimal for dit uddannelsesforløb.

Vil du vide mere så kontakt Jesper på 29 47 80 98, eller Tue på 21 46 54 28. Vi starter første hold op 7. august 2018.

Produktionsskolen Møllen  Pilemøllevej 90  2635 Ishøj   4399 1907  info@ps-m.dk  CVR  18910977