"Jeg ved ikke hvad I gør men noget gør I helt fantastisk. Har haft den mest glade og positive unge mand nogensinde herhjemme, siden han er startet hos Jer - og ikke mindst træt på den gode sunde måde"

Mor til dreng på Møllen

"Kommer gerne tilbage og tager et år mere... ☺ Møllen var en fantastisk tid for mig...!"

Pilot, tidligere elev på Møllen

"Møllen er et rigtig godt sted at komme på rette vej igen. Hvis du har nogle familie-problemer eller personlige problemer, så er denne skole et rigtig godt sted at komme ud med det. Her er der tillid til hinanden og til lærerne, og man støtter hinanden hver især med at komme gennem en hård dag og få det bedste ud af det."

"Børn, man helst vil gemme væk, har også ret til en fremtid!""

Hannah, tidligere elev på Møllen

"Men arrangementet her til aften handler ikke så meget om vores søn, men mere om den stemning vi mødte. Nærvær, smil og glade unge mennesker, viser et sted hvor de bliver mødt og anerkendt for deres "skævheder" og de "skævheder" bliver ikke set som en forhindring"

Forælder til elev på Møllen

Sådan starter du

Der er rundvisning på skolen hver tirsdag kl. 12.30.
Du er meget velkommen til at deltage i en rundvisning, så kan du se skolen og møde eleverne og lærerne.


Du skal bare ringe til en af vores vejledere eller sende en mail, hvori du tilmelder dig rundvisningen.

Det er selvfølgelig også muligt at aftale en individuel rundvisning på et tidspunkt der passer dig.

Et forløb på produktionsskolen Møllen starter altid med en samtale med skolens vejleder.

Sammen med vejlederen finder du frem til, hvad du kunne tænke dig at arbejde med her på skolen. Du bliver vist rundt på skolen, så du ser alle linjerne, møder linjelærerne og hilser på dine kommende skolekammerater.

Har du ikke en UU-godkendelse, hjælper vi dig med at du få kontakt med din UU-vejleder. Forældre, kærester, kontaktpersoner eller UU-vejleder er meget velkomne til at deltage i rundvisningen på skolen.

Inden for de første uger inviteres du til nok en samtale med vejlederen, hvor I sammen ser på din uddannelsesmæssige baggrund. Vejlederen vil tale med dig om, hvordan du kan nå dine uddannelses-, arbejdsmæssige og personlige mål.

 

Forløbet på skolen kan du bruge til at afklare, hvad du gerne vil, til at afprøve forskellige fagområder, blive mere moden, få nye venner og finde frem til hvad dine stærke sider er.

Undervejs i hele forløbet vil din linjelærer og vejleder være dig behjælpelige med svar på dine spørgsmål.

Vejledere

Jesper Blom

Tlf 2947 8098   Mail: jb@ps-m.dk


Produktionsskolen Møllen  Pilemøllevej 90  2635 Ishøj   4399 1907  info@ps-m.dk  CVR  18910977